Sminktetoválás

Szépészeti szakemberünk az alábbi sminktetoválásokat készíti el:

-szemöldök

-ajak

-szemhéj

-szépségpötty

Szemöldök tetováls

A kezelésről

A szemöldök formája, íve és színe egyaránt meghatározója arcunknak, hiszen egy határozott keretet ad annak. A jól megválasztott sminktetováló szakember és a jó minőségű pigmentek nagyon fontos szempontok, ha sminktetoválásról van szó, ugyanis rengeteg elrontott szemöldökkel találkozunk. A rosszul megválasztott színárnyalat és forma ronthat az arc összképén. Többféle okból vehetjük igénybe a szemöldök-tetoválást, mint szolgáltatást, pl.: kikopott szőrzet, baleset által sérült szemöldök stb.  Sminktetováló szakemberünk szeretettel vár mindenkit egy konzultációra, ahol minden információt megkap az ember és közösen megtervezve a szemöldököt a tetoválás árából a konzultációs díj levonásra kerül.

Szájtetoválás

Az ajak szintén meghatározója az arc esztétikájának, ezért is használunk rúzst és szájfényt, hogy hangsúlyozzuk azt. Erre nyújt megoldást a tartós sminktetoválás, hiszen egész nap tökéletes smink látszatát kelti egy ajaktetoválás, nem kell azon aggódnunk, hogy elkenődött a rúzs. Ezen felül a tetoválás a száj formáját is kiemeli, így az még esztétikusabbá és kontúrosabbá válik. Minden esetben fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása, hogy az passzoljon az arc formájához, arcbőrhöz és hajhoz egyaránt.

Szemhéjtetoválás

Tökéletes szemkontúrt, cicaszemet érhetünk el mindig a szemhéjtetoválással, megspórolva a a sminkelési időt a reggeli rohanásban. A leggyakoribb a felső szemhéjtetoválás, azonban az alsó szemhéjat is lehet tetoválni, és a felső szemhéj szempillájának sűrítése is nagyon divatos szolgáltatás már. A tervezésnél nagyon fontos figyelembe venni a szemszínt, szemformát és az arc egész karakterét. Egy erősebb szemhéjtetoválás nem mindenkinek áll jól, így nagyon fontos a pontos ív és vastagság megtervezése, hiszen ezt egész nap magunkon viseljük.

Munkák:

SZAKÉRTŐNK

Kozmetikus, sminktetováló

Kapcsolat