Hialuruonsavas szájfeltöltés

MI a hialuronsavas szájfeltöltés?

Az ajak az arc legfeltűnöbb része, mely igen fontos az esztétikum szempontjából. Nem véletlenül például, hogy ősidők óta kozmetikai eszközöket alkalmaztak az ajak hangsúlyozására. A hialuronsav segítségével a vékony, esetleg asszimmetrikus ajkak mérete és formája tökéletesen és természetesen megváltoztatható. A hialuronsavas ajakfeltöltés legnagyobb előnye, hogy ez az anyag a szervezetben természetes módon is megtalálható, így felszívódása szinte soha nem jár semmilyen komplikációval. A hialuronos feltöltő anyaggal éppen olyan jól lehet korrigálni az ajkak volumencsökkenését, ahogy az arc más volumentpótlást igénylő elváltozását is. Az injekciós ajakfeltöltés segítségével nagyon precízen tudjuk az ajkakat formálni. Az ajakfeltöltés a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások közé tartozik 

Előnyei

Biztonságos, tartós eredmény, természetes hatás.

A kezelés menete

A kezeléseket ambulánsan végzik, az adott terület érzéstelenítése után vékony injekciós tűvel juttatjuk a folyékony feltöltő anyagot az ajkakba. Mivel az apró tűszúrások kis duzzanatot okozhatnak, így a beavatkozás végeredménye csak 1-2 nap múlva állandósul.

Hatása

A beavatkozás sikeressége és tartóssága függ a páciens életmódjától, bőrtípusától, korától, izmainak aktivitásától, valamint természetesen bőrének egyéni szerkezetétől is, ezért személyenként más-más lehet.A feltöltés hatása körülbelül 5-12 hónapig látványos.

mire figyeljünk?

A beavatkozás után kisebb duzzanatok, bőrpír, deformáltság vagy enyhe aszimmetria alakulhat ki, de ezek a tünetek az esetek nagy részében 1-2 nap alatt megszűnnek. 

GALÉRIA

SZAKÉRTŐINK

Plasztikai és Égéssebész szakorvos
Ügyvezető Főorvos / Általános és Plasztikai és Égéssebész szakorvos

Kapcsolat